Bir kızı tavlamak bazen hiç de kolay olmayabiliyor. Çünkü her kız farklı özelliklerdeki erkeklerden hoşlanır ve siz ne kadar o kişiyi beğendiğinizi ve hoşlandığınızı belli etseniz de başarılı olamayabilirsiniz. Böyle durumlarda sizlere yardımcı olabilecek önerileri sizler için derlerdik.

1-    Kendinize Ait Bir Yaşamınız Olsun: Kendine değer veren kızlar yaşamını bir erkeğe göre şekillendirmeyen kızlar genellikle kendilerine ait bir yaşam tarzı olan erkekleri çekici bulur ve onlardan etkilenirler. Sizlerde istediğiniz kızı kolayca etkilemek istiyorsanız kendi arkadaş çevreniz ve uğraştığınız hobileriniz olmalıdır.

2-    Hoşlandığınız Kızla iletişim Halinde Olun: Hoşlandığınız kızla bir türlü konuşamadıysanız mutlaka o kişiyle konuşacak ortak alanlarınızı keşfedin. Sizden haberdar olmasını sağlamalısınız.

3-    Her Zaman Çekici Ve Şık Olmalısın: Kızların erkeklerde dikkat ettikleri ilk konu mutlak temizliktir. Temiz olmalı ve çekici bir tarzının olması gerekir. Görünümünle karşı tarafta hoş bir izlenim bırakmalısın. Hiçbir kız ter kokan bir erkekten etkilenmez. Etkileyici bir parfümle tanış.

4-    Onu Güldürmelisin: Kızlar kendini güvenli olan onları güldürebilen zekice espriler yapan erkeklerden oldukça etkilenirler.

5-    Israrcı Veya Muhtaç Görünmemelisin: Genelde kadınlar erkeklere göre ilişki konusunda karşı tarafa güven duymaları uzun sürebilir. Böyle zamanlarda ona kibarca yanında olduğunu hissettir, fakat strese sokucu davranışlardan kaçınmalısın. Kendini ondan başkası yokmuş gibi davranarak kesinlikle çaresiz hissettirmemelisin.