Olumlu bir cinsel hayat için öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu hususlar, hem sizin hem de sevgiliniz açısından çok önem verilmesi gereken konulardır. Şimdi bunlara yakından bakalım.

Cinsel İlişki Öncesi Yapılmaması Gerekenler

Olumlu bir cinsel hayat için cinsel ilişkiden önce kesinlikle mesaneyi boşaltmayın. Cinsel ilişki sırasında pek çok bakteri organa bulaşır. Bununda büyük bir kısmını temizlemek için ilişki sonrası idrar yapılır. Bu yolla da bakterilerden kurtulur. Ayrıca ilişki sonrası bol miktarda su tüketilmelidir.

Cinsel ilişkiye girerken kafanızın çok rahat olması gerekir. Hiçbir olumsuz konuyu gündeme taşımamalısınız. Bu tarz can sıkıcı şeyler ve sorunlara odaklanmak, hem sizi hem de partneri çok kötü etkiler ve kötü bir zaman geçirirsiniz.

Olumlu bir cinsel hayat için İlişki öncesinde kesinlikle çok fazla yiyecek yemeyin. Dolu bir mide demek, vücudun biriktirdiği enerjinin midede kullanılması anlamına gelir. Bu da performansa olumsuz yansıyacaktır.

Cinsel ilişki girileceği sırada kesinlikle yorgun olmamalısınız. Enerjinin çok düşmesine sebep vereceği için performansında o orantıda düşeceği ortadadır. Kasların yorgun olması demek ilişki sırasında gevşeme yapamaz. Bu da bedenin ilişkiden zevk alamayacağı anlamına gelir.

Ek ilaçlar kullanmak olumlu cinsel hayatın en büyük düşmanıdır. Vücut kendi enerjisini kullanmak yerine ilaçlardaki enerjiyi kullanacaktır. Bu da alışkanlık haline geleceği için diğer zamanlarda cvücut kendi enerjisini kullanmayacaktır.